Ainekset
750 g (1 1/2 litraa) raparperia paloina
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
3 pientä munaa
200 g cottage cheese -tyyppistä raejuustoa
3/4 dl kevytranskankermaa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
50 g mantelirouhetta
Vuoan voiteluun
voita tai margariinia
Ohjeet
Kaada raparperipalat voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle sokeri. Pane vuoka 200-asteiseen uuniin 5 minuutiksi. Sekoita muut ainekset keskenään ja kaada raparperien päälle. Paista uunissa noin 30 minuuttia.
Tarjoile kermavaahdon, ranskankerman tai vaniljajäätelön kera.
Vinkki!
Korvaa osa ruokokidesokerista Dansukker Kanelisokerilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.