Helppo tuorejuustomarjajäädyke

Tämä vadelmajäädyke tehdään tuorejuustosta ja ranskankermasta ilman kananmunia. Kokeile myös säilykeaprikoosia!

PT10M

15 minuuttia + 6 tuntia

Arviot (35 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
200 g kevytranskankermaa
1 dl soseutettuja vadelmia tai säilykeaprikooseja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeeksi
kokonaisia vadelmia
sitruunamelissan lehtiä
(kermavaahtoa)

Ohjeet

1. Vatkaa tuorejuusto, siirappi ja ranskankerma tasaiseksi seokseksi.
2. Lisää monitoimikoneella tai sauvasekoittimella soseutetut vadelmat.
3. Mausta seos vaniljasokerilla.
4. Kaada seos kylmällä vedellä huuhdottuun vuokaan tai pieniin annosvuokiin.
5. Anna jäätyä pakastimessa 5–6 tuntia tai seuraavaan päivään.
6. Kastele vuoka tai annosvuoat muutamaksi sekunniksi kuumaan veteen ja kumoa tarjoiluastiaan.
7. Koristele marjoilla ja sitruunamelissan lehdillä sekä halutessasi sokerilla maustetulla kermavaahdolla.

Vinkki!
Käytä kotimaisia pakastevadelmia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.