Ainekset
2 munanvalkuaista
2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 munankeltuaista
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
3 rkl Amarettoa tai muuta mantelilikööriä
50–100 g (1–2 dl) mantelirouhetta
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Vaahdota kerma. Vaahdota keltuaiset ja glukoosisiirappi keskenään. Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon likööri, mantelirouhe ja vaniljasokeri. Laita suojattuna pakastimeen mielellään yön yli ja vatkaa muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.
Voit myös laittaa seoksen pyörimään jäätelökoneeseen noin 50 minuutiksi.
Vinkki!
Kokeile myös kookoshiutaleilla ja Malibu-liköörillä maustettua jäätelöä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.