Hollantilainen pannukakku

Hollantilainen pannukakku paistetaan valurautapannussa uunissa. Astetta hienomman pannariherkun kananmunat vaahdotetaan kuohkeiksi taikinaa varten.

6–8 annosta

PT25M

30 min

Arviot (51 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl suolaa
2 dl täysmaitoa
25 g voita

Tarjoiluun
mansikka-mustapippurihilloa
kermavaahtoa

Ohjeet

Laita valurautapannu (halkaisija n. 24 cm) uuniin ja laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vaahdota kananmunat vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, sokerit ja suola keskenään. Lisää kuivat aineet ja maito vuorotellen munavaahtoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Ota kuuma pannu varoen uunista, se on todella kuuma! Anna voin sulaa pannulle. Kaada taikina pannuun ja paista noin 20 minuuttia. Tarjoile hieman jäähtyneenä mansikka-mustapippurihillon ja kermavaahdon kera.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.