Hollantilainen pannukakku

Hollantilainen pannukakku paistetaan valurautapannussa uunissa. Astetta hienomman pannariherkun kananmunat vaahdotetaan kuohkeiksi taikinaa varten.

6–8 annosta

30 min

Arviot (48 kpl)

Ainekset

3 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl suolaa
2 dl täysmaitoa
25 g voita

Tarjoiluun
mansikka-mustapippurihilloa
kermavaahtoa

Ohjeet

Laita valurautapannu (halkaisija n. 24 cm) uuniin ja laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vaahdota kananmunat vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, sokerit ja suola keskenään. Lisää kuivat aineet ja maito vuorotellen munavaahtoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Ota kuuma pannu varoen uunista, se on todella kuuma! Anna voin sulaa pannulle. Kaada taikina pannuun ja paista noin 20 minuuttia. Tarjoile hieman jäähtyneenä mansikka-mustapippurihillon ja kermavaahdon kera.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?