Ainekset
6 dl (300 g) mansikoita
2 dl vettä
1 dl Dansukker Taloussokeria
¾ dl Dansukker Glukoosisiirappia
n. 2 cm pala raastettua inkivääriä
luomusitruunan kuoriraaste ja mehu
1 ruukku tuoretta minttua hienonnettuna
Ohjeet
1. Huuhtele ja pilko mansikat pieniksi paloiksi.
2. Kiehauta vesi, sokeri ja glukoosisiirappi. Lisää inkivääri- ja sitruunankuoriraaste ja sitruunamehu. Lisää ¾ mansikoista ja keitä viisi minuuttia. Siivilöi mansikat ja nosta sivuun.
3. Keitä mansikkamehua vielä kymmenen minuuttia.
4. Lisää hienonnettu minttu kypsennettyjen mansikoiden joukkoon ja lisää mehu ja loput tuoreet mansikat. Anna seoksen jäähtyä. Kaada seos jäätelömuotteihin ja pakasta vähintään kolme tuntia tai mielellään yön yli.
Katso myös: Marjamehujäät
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.