Ihannekakku

Tällä perinneleivonnaisen ohjeella leivot isokokoisen, vaalean kahvikakun juhlapöytään.

30 palaa

1½ tuntia

Arviot (139 kpl)

Ainekset

4 kananmunaa
6 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
6 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 ½ dl kiehautettua vettä
200 g voita
2 luomuappelsiinin raastettu kuori ja mehu

Ohjeet

1. Raasta appelsiinien kuori ja purista mehu. Voitele ja korppujauhota 2,5 litran rengasvuoka. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kiehauta vesi ja sulata voi joukkoon.

2. Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kestäväksi vaahdoksi. Kaada kuuma voiseos, appelsiinimehu ja kuoriraaste vaahtoon ja sekoita hyvin. Seulo jauhoseos siivilän läpi munavaahtoon.

3. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa 45–60 minuuttia. Kumoa kakku ja seulo jäähtyneelle kakulle tomusokeripilvi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!