Ainekset
1 kg juureksia, vettä, suolaa
(palsternakkaa, lanttua tai naurista, Rosamunda-perunaa ja bataattia)
150 g valkosipulituorejuustoa
1 dl ruokakermaa
ripaus valkopippuria ja jauhettua inkivääriä
runsas 1 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Pinnalle
½ dl (gluteenitonta) korppujauhoa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
Ohjeet
Kuori ja lohko juurekset. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, noin 30 minuuttia.
Mittaa kaikki ainekset tehosekoittajaan ja soseuta. Kaada seos uunivuokaan tai pieniin annosvuokiin. Ripota pinnalle korppujauhoja ja sokeria. Kypsennä noin tunnin ajan 150-asteisessa uunissa. Pikkuvuoille riittää puolisen tuntia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.