Ainekset
1 kg voimakkaanmakuisia omenoita
35 cl vodkaa
1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
Ohjeet
Huuhtele omenat hyvin. Poista siemenkota ja mahdolliset huonot kohdat.
Raasta tai survo omenat. Kääri raaste tai survos siiviläkankaan sisään ja anna valua tunnin ajan.
Laita valunut mehu kylmään seuraavaan päivään saakka, jotta pohjasakka painuu alas.
Kaada varovasti pulloon, siten että sakkaa ei tule mukaan. Lisää vodka, siirappi ja inkivääri. Anna seistä kylmässä vähintään kuukauden ajan.
Siivilöi sakka pois. Likööriä voidaan nyt juoda, mutta maku paranee, jos sitä säilytetään kauemmin.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.