Inkivääripannacotta ja marjoja

Tuore inkivääri piristää pannacottaa, joka tarjoillaan limettisiirapin ja marjojen kera.

4 annosta

5 minuuttia + 2–4 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeria Multia
1 tl hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Tarjoiluun
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 luomulimetin raastettu kuori ja mehu
2 dl marjoja, esim. mustikoita 

Ohjeet

Sekoita kerma, hyytelösokeri Multi, inkivääri ja vaniljasokeri kattilassa ja keitä puoli minuuttia. Kaada neljään lasiin ja pane jääkaappiin hyytymään.

Sekoita kattilassa glukoosisiirappi sekä limetin kuori ja mehu. Kiehauta. Anna jäähtyä. Yhdistä limettisiirappi ja tuoreet marjat ja tarjoa pannacottan kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Maustekakku

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Mallasleipä

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Jouluinen Rocky Road -piparifudge

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt fudget, kermatoffeet, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Brownie Mix purkissa

Ruokalahjaideat

Yllätä ystävä, hurmaa anoppi tai ilahduta naapuria itse tehdyllä ruokalahjalla! Hyviä ideoita ovat kahvikakut, leivät, hillot, mehut, kaakao-ainekset, makeiset, naposteltavat, keksit ja pikkuleipäainekset purkissa.

Granaattiomenalohi

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Lumiukon kuuma kylpy

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.