Ainekset
4 dl maitoa
2 rkl kaakaojauhetta
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1/2 dl maissitärkkelystä
2 rkl viskiä
1 1/2 dl kuohukermaa
Koristeluun
suklaata
vadelmia
Ohjeet
Tee kiisseli. Mittaa maito, kaakaojauhe, sokeri ja tärkkelys kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Keitä hiljaa poreillen pari minuuttia. Jäähdytä kylmävesihauteessa.
Vaahdota kerma. Kaada viski kiisseliin ja vatkaa se sileäksi. Siivilöi kiisseli samettisen rakenteen varmistamiseksi. Sekoita kermavaahto kiisseliin.
Jaa vaahto jälkiruokamaljoihin. Jäähdytä 1–2 tuntia.
Koristele suklaalastuilla ja vadelmilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.