Ainekset
3 dl (isoja) kaurahiutaleita
2 dl ruishiutaleita
2 dl cashewpähkinöitä
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl kurpitsansiemeniä
1–2 tl kanelia
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl rypsiöljyä
Lisäksi halutessasi
1 dl kookoslastuja
1 dl kuivattuja karpaloita
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 160 asteeseen.
2. Yhdistä kaikki kuivat aineet kookoslastuja ja karpaloita lukuun ottamatta kulhossa.
3. Sekoita siirappi ja öljy huolellisesti joukkoon. Levitä seos leivinpaperoidulle uunipellille.
4. Paista uunin alaosassa 15–25 minuuttia. Sekoita viiden minuutin välein ja tarkkaile, ettei granola tummu liikaa.
5. Ota granola uunista ja anna jäähtyä. Sekoita halutessasi kookoslastut ja/tai karpalot joukkoon. Säilytä kannellisessa lasipurkissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.