Ainekset
1/2 kg raparperia paloina
1 sokeripalan kokoinen pala tuoretta inkivääriä
7 dl vettä
1–1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Suuruste
2 rkl perunajauhoja
1/2 dl vettä
Koristeluun
1 sitruuna ohuina viipaleina
jääpaloja
Ohjeet
Keitä raparperia, inkivääriä ja sokeria vedessä 5 minuuttia. Siivilöi pois raparperi ja inkivääri ja kiehauta uudelleen. Suurusta keitto pieneen vesimäärään sekoitetuilla perunajauhoilla.
Jäähdytä. Lisää sitruunaviipaleet ja jääpalat ennen tarjoilua. Voit tarjoilla keiton kakkupalan kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!