Ainekset
2 munaa
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia
3 dl kuohukermaa
Makuaineita
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
tai
1 tl jauhettua kardemummaa
tai
1–2 tl kanelia
tai
1 rkl kaakaojauhetta
tai
1/2 dl murskattuja pähkinöitä ja ½ dl hienoksi hakattua suklaata
Ohjeet
1. Vatkaa munankeltuaiset ja siirappi. Lisää jotakin makuainetta.
2. Vatkaa munanvalkuaiset kulhossa kovaksi vaahdoksi.
3. Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi toisessa kulhossa.
4. Sekoita valkuaisvaahto ja kerma keltuaisvaahtoon.
5. Kaada seos vuokaan ja laita pakastimeen. Jäätelö on valmista 5 tunnin kuluttua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.