Ainekset
2 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 sipuli silputtuna
750 g peruna-sipulisekoitusta
2 hapanta omenaa raasteena
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
4 dl kuohukermaa
200 g juustoraastetta
1 tl kuivattua yrttejä (esim. ranskalaiset yrtit)
Ohjeet
Kuumenna öljy pannulla.
Paista jauheliha kauttaaltaan ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon silputtu sipuli ja kääntele hetki.
Lisää peruna-sipulisekoitus, omenaraaste, siirappi, kuohukerma, juustoraaste ja kuivatut yrtit. Kuumenna kiehuvaksi.
Kaada seos reunalliseen uunivuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.