Ainekset
Jäätelö
4 keltuaista
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl kevytranskankermaa
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl kanelia
½ tl jauhettua kardemummaa
1 maustemitta neilikkaa
Appelsiinisalaatti
4 appelsiinia
1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 kanelitankoa
2 mausteneilikkaa
1 tähtianis
1/2 punainen chili pieneksi paloiteltuna
1 dl pistaasipähkinöitä rouhittuna
Ohjeet
Vatkaa keltuaiset ja sokeri. Lisää ranskankerma, glukoosisiirappi ja mausteet. Siivilöi seos. Pane seos jäätelökoneeseen tai kaada vuokaan ja pakasta vähintään viisi tuntia. Sekoita pari kertaa pakastamisen aikana.
Sekoita siirappi, vaniljasokeri, kanelitangot, neilikat ja tähtianis kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 2–3 minuuttia. Lisää chili ja anna jäähtyä.
Kuori appelsiinit kalvottomiksi, leikkaa viipaleiksi ja puolita viipaleet. Pane palat mausteliemeen vähintään tunniksi.
Tarjoilu: jaa appelsiinipalat lautasille, annostele jäätelö viereen ja ripottele päälle rouhittua pistaasipähkinää.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!