Ainekset
2 päärynää
1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
6 rkl suodatinkahvia (tumma paahto)
1/4 tl jauhettua kardemummaa
1/4 tl jauhettua korianteria
8 dl vettä
8 cl Gammel Dansk -katkeroa tai viskiä
1 dl vispikermaa vaahdotettuna
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Kuori päärynät, poista siemenkota ja leikkaa hedelmät noin 1x1 cm paloiksi. Sekoita palat siirapin kanssa kattilassa ja keitä pehmeiksi. Jaa palat laseihin. Laita kahvijauhe ja mausteet kahvinsuodattimeen ja valmista kahvi normaalisti. Jaa Gammel Dansk tai viski laseihin. Kaada kahvi päälle. Koristele kermavaahdolla ja siirapilla. Tarjoile heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.