Ainekset
3 munaa
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3/4 dl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Hillo
250 g kivettömiä kirsikoita tai vadelmia
1 dl vettä, jos käytät kirsikoita (vadelmiin riittää 1 rkl)
2 dl Dansukker Hillosokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
ripaus kanelia
Tryffelitäyte
300 g tummaa suklaata
1 1/2 dl kuohukermaa tai vispikermaa
2 rkl Dansukker Tomusokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Aloita hillon valmistuksesta. Valmista hillo mielellään jo edellisenä päivänä tai ainakin muutama tunti ennen leivontaa, jotta se ehtii hyytyä. Laita kirsikat tai vadelmat kattilaan ja lisää joukkoon vesi. Kiehauta ja lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia välillä sekoitellen. Mausta lopuksi vaniljasokerilla ja kanelilla. Kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto ja laita jääkaappiin jähmettymään.
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele varovasti taikinaan. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille ja paista keskiritilätasolla 225 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa torttulevy puhtaan leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
Valmista sillä aikaa täyte. Paloittele suklaa kattilaan ja kaada joukkoon kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Mausta vielä tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Levitä tryffelitäyte kääretorttulevylle ja sivele pinnalle hillo. Kääri tiukahkolle rullalle ja ripottele pinnalle tomusokeria juuri ennen tarjoilua.
Vinkki!
Tarkista suklaan gluteenittomuus, jos tarjoat leivonnaista keliaakikolle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.