Joulusangria

Espanjalainen sangria sopii myös Suomen jouluun. Tarjoa juhlavista laseista vaikkapa pikkujoulun alkumaljana glögin sijaan.

30 minuuttia

Arviot (5 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 appelsiinin mehu (2 dl)
1/2 l punaviiniä
1/2 l viiniglögiä
3 kanelitankoa
3 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 luomuappelsiinia
1/2 luomugreippi
1/2 granaattiomena
1/2 l kivennäisvettä
jääkuutioita
Lasien koristeluun
appelsiini
2 rkl Dansukker Taloussokeria
1 rkl kanelia

Ohjeet

1. Purista appelsiineista mehu ja kaada isoon kannuun. Lisää punaviini, glögi, kanelitangot ja muscovadosokeri.

2. Viipaloi hyvin pestyt appelsiinit ja greippi. Pane kannuun yhdessä granaattiomenan siementen kanssa. Anna tekeytyä puoli tuntia.

3. Sekoita lautasella keskenään sokeri ja kaneli. Kostuta lasien reunat appelsiinilohkolla. Koristele lasit kastamalla ne sokeri-kaneliseokseen.

4. Kaada kivennäisvesi ja jääkuutiot kannuun juuri ennen tarjoilua. Kaada laseihin ja tarjoa alkumaljana.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.