Ainekset
200 g valkokaalia
2 porkkanaa
½ keskikokoinen kyssäkaali
10 cm pala purjosipulia
Kastike
1 dl kevytranskankermaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 tl Dijon-sinappia
¼ tl suolaa
1 valkosipulinkynsi
Ohjeet
Raasta valkokaali karkealla suikaleterällä karkeaksi raasteeksi.
Kuori ja raasta porkkanat ja kyssäkaali.
Leikkaa purjosipuli pituussuunnassa puoliksi ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
Sekoita ainekset.
Sekoita kulhossa kaikki kastikkeen ainekset. Tarkista maku. Sekoita kastike raasteen joukkoon.
Tarjoa lisäkesalaattina tai vaikkapa hampurilaisten ja hodarien välissä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.