Ainekset
500 g broilerinfileetä
(500 g tuoretta ananasta)
Marinadi
2 rkl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl persikka- tai mangososetta
1 rkl etikkaa
2 tl currya jauheena
½ tl suolaa
Grillaukseen
öljyä
Lisäksi
200 g ranskankermaa tai maustamatonta jogurttia
2 tl Dansukker Tummaa siirappia
ripaus suolaa
½ ruukkua korianteria tai minttua
mustapippuria myllystä
Ohjeet
Paloittele broilerinfileet sopiviksi suupaloiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita broileripalat marinadiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.
(Paloittele ananas sopiviksi suupaloiksi.) Pujota ainekset varrastikkuihin. Mikäli käytät puisia varrastikkuja, laita ne veteen likoamaan viideksitoista minuutiksi ennen käyttöä.
Grillaa kuumassa öljytyssä grillissä välillä käännellen.
Valmista seuraksi kastike. Sekoita ranskankerman tai jogurtin joukkoon siirappia, ripaus suolaa ja hienonnettua korianteria tai minttua. Rouhi joukkoon mustapippuria. Tarkista maku.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.