Ainekset
100 g voita tai margariinia
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl inkivääriä
1 tl kanelia
ripaus neilikkaa
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva, siirappi ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet tasaiseksi taikinaksi.
Muotoile vehnäjauhoja apuna käyttäen tangoksi ja litistä tasapaksuksi. Kääri kelmun sisään. Laita taikina lepäämään jääkaappiin yön yli.
Leikkaa kovettunut taikina tasakokoisiksi suorakaiteen mallisiksi kekseiksi ja paista 175−200 asteisen uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.