Ainekset
4–5 porkkanaa
4–5 punajuurta
4–5 naurista tai juuripersiljaa
6–8 pikkusipulia tai 2–3 sipulia lohkoina
2 l vettä
½ tl suolaa
Lisäksi
25 g voita
3–4 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
mustapippuria rouheena
Ohjeet
1. Kuori kasvikset. Leikkaa ne isohkoiksi kuutioiksi tai lohkoiksi. Kiehauta vesi ja mausta se suolalla. Lisää kasvikset ja anna kiehua muutaman minuutin ajan. Valuta.
2. Kuumenna voi pannulla ja lisää esikeitetyt kasvikset. Mausta pinta ruokokidesokerilla ja mustapippurilla. Sekoita lämpöä vähentäen, kunnes kasvikset saavat kiiltävän pinnan ja kypsyvät hiukan lisää.
3. Tarjoa kasvikset paistin, paistetun lihan tai kanan kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.