Ainekset
Luomusitruunoita, -appelsiineja tai -limettejä
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Taloussokeria
Ohjeet
Kuumenna kiertoilmauuni 200–220 asteeseen. Leivinpaperoi uunipelti.
Leikkaa pestyt sitrukset noin 3 mm viipaleiksi. Aseta viipaleet talouspaperin päälle ja kuivaa viipaleista talouspaperilla nestettä pois.
Nosta viipaleet uunipellille ja ripottele hiukan sokeria viipaleille (noin 1 tl per sitrushedelmä).
Laita pelti uuniin ja karamellisoi viipaleita noin 20 minuuttia, raota uuninluukkua muutamia kertoja karamellisoinnin aikana kosteuden poistamiseksi. Kun viipaleissa on kaunis väri, sammuta uuni ja siirrä viipaleet uuniritilälle. Laita ritilä pellin päälle uuniin, jätä luukku raolleen ja kuivata jälkilämmössä.
Käytä juomien, leivonnaisten ja jälkiruokien koristeena.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.