Kaikkea hyvää
kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta, uusia hienoja makuja ja näyttäviä koristeluja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Täytetty sitruuna-oliiviöljykakku

Limetti-mascarponejuustotorttu

Vegaaninen sitruuna-kinuskitäytekakku

Minipavlovat ja vadelma-sitruunasiirappi

Pistaasi-ruususemifreddo

Mojitojuustokakku

Marenkiunelma (gluteeniton)

Sitruuna-valkosuklaakakku

Pähkinämarenki-mokkakakku

Marjainen täytekakku

Pähkinäkakut

Tuulihatut

Sacherkakku

Fariinimarengit

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.