Ainekset
Keksipohja
50 g voita
8 kpl kaurakeksejä
50 g mantelirouhetta
ripaus suolaa
Inkivääri-sitruunatäyte
4 dl kuohukermaa
1,5 dl Dansukker Luomusokeria
1 tl raastettua inkivääriä
2 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
Marjasalaatti
1 dl vettä
1 dl Dansukker Luomusokeria
½ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
4 dl tuoreita marjoja
Fariinicrumble
50 g voita
0,5 dl kaurahiutaleita
0,5 dl Dansukker Luomufariinisokeria
0,25 dl vehnäjauhoja
Ohjeet
Sulata voi. Murskaa keksit ja sekoita mantelirouheen kanssa voisulan joukkoon. Mausta ripauksella suolaa. Lusikoi muruseos annoslasien pohjalle ja laita lasit jääkaappiin odottamaan.
Kiehauta kerma, sokeri, inkivääri- ja sitruunankuoriraaste pienessä kattilassa. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Nosta kattila liedeltä, siivilöi ja lisää joukkoon sitruunamehu. Kaada seos annoslaseihin keksimurun päälle ja hyydytä jääkaapissa vähintään neljä tuntia.
Kiehauta vesi, sokeri, sitruunan raastettu kuori ja mehu kattilassa. Jäähdytä ja lisää tuoreet marjat liemeen marinoitumaan. Paloittele isoimmat marjat tarvittaessa.
Valmista crumble. Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita joukkoon voisula. Levitä crumbleseos ohueksi kerrokseksi leivinpaperilla peitetylle pellille ja paista 180 asteessa noin 10 minuutin ajan, kunnes pinta on kullanruskea. Jäähdytä ja murskaa crumbleksi.
Lisää marjasalaatti ja fariinicrumble annoslaseihin juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.