Ainekset
4 dl kermaa
1 kanelitanko
1 maustemitallinen kardemummansiemeniä
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Kastike
1/2 l mansikoita
1 tl hienonnettua punaista chiliä
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
Ohjeet
Keitä kermaa, kanelitankoa ja kardemummansiemeniä kaksi minuuttia. Vatkaa joukkoon hyytelösokeri Multi ja keitä vielä puoli minuuttia. Siivilöi seos neljään lasiin. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka. Kasta lasit lämpimään veteen, jos kumoat vanukkaan lautasille.
Viipaloi mansikat. Sekoita mansikat, ruokokidesokeri ja chili kattilassa ja kiehauta. Tarjoile marjakastike kardemummavanukkaan kera.
Voit tehdä suklaavanukkaan, jos käytät kardemumman sijasta 1–2 rkl kaakaojauhetta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.