Karviaismarmeladi

Tuoreista tai pakastekarviaisista valmistettu marmeladi maustetaan tähtianiksella ja kanelilla.

PT25M

25 minuuttia

Arviot (55 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 l karviaismarjoja
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 dl vettä
1/4–1/2 tl kanelia
2 tähtianista

Ohjeet

Poista marjoista kannat ja laita ne kattilaan yhdessä hillo-marmeladisokerin ja veden kanssa. Lisää myös kaneli ja tähtianikset. Kuumenna ja keitä välillä sekoittaen 5–10 minuuttia tai kunnes kuoret alkavat hajota. Kuori pinnalle muodostuva vaahto. Kaada hillo lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin ja sulje. Säilytä viileässä.

Huom!
Pakastemarjoja käyttäessäsi toimi kuten yllä, mutta jätä ohjeen vesi pois.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.