Ainekset
1 l karviaismarjoja
1-1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
n. 3 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Soseuta marjat sosemyllyllä. Jos soseutat monitoimikoneella tai pikasekoittimella ja haluat sileää nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi. Lisää sokeri ja vesi. Voit myös maustaa vaniljasokerilla.
Nektarin voi hyvin pakastaa. Pane siivilöity, sokerilla maustettu marjasose esimerkiksi muovisiin annosrasioihin ja pakasta. Lisää sulatusvaiheessa soseeseen vettä niin, että saat sopivan paksuista juomaa.
Pakasta nektaria jääpalapusseissa tai -rasioissa. Nektarijääpalat ovat raikas lisä tarjottaessa tavallista mehua tai vettä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.