Ainekset
500 g isoja katkarapuja
puuvartaita
Marinadi
1 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 valkosipulinkynttä
3 rkl silputtua persiljaa
puolikkaan sitruunan mehu
4 rkl öljyä
suolaa, pippuria
Ohjeet
Sekoita siirappi, valkosipuli, persilja, sitruunamehu, öljy, suola ja pippuri keskenään ja pane katkaravut marinadin joukkoon. Anna marinoitua vähintään tunti. Pujottele katkaravut vartaisiin ja grillaa ne tai paista pienessä määrässä öljyä. Tarjoile katkarapuvartaat salaatin ja leivän kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!