Ainekset
2 rkl voita tai margariinia
1 hienonnettu keltasipuli
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
500 g tuoretta pinaattia
1 l kasvislientä
1 maustemitallinen muskottipähkinää
3 dl ruokakermaa
suolaa ja pippuria maun mukaan
tuoretta ruohosipulia
Ohjeet
Sulata rasva kattilassa. Lisää sipuli ja sokeri ja kuullota pari minuuttia. Lisää pinaatti ja kuullota vielä pari minuuttia kannen alla. Ota vihannekset kattilasta ja hienonna tai sekoita ne pieneen määrään kasvislientä. Kaada vihannekset takaisin kattilaan ja lisää loput kasvisliemestä sekä muskottipähkinä. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä viisi minuuttia. Lisää kerma ja kuumenna, mutta älä keitä. Koristele keitto silputulla ruohosipulilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.