Ainekset
27 kpl piparkakkuja
2,5 dl vispikermaa
75 g mascarponea
2,5 rkl Dansukker Luomutomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeeksi
karpaloita
Dansukker Luomutomusokeria
Ohjeet
Vatkaa vispikerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone. Vatkaa lopuksi joukkoon sokerit ja vatkaa jämäkäksi vaahdoksi.
Asettele 9 kpl piparkakkuja ympyrän muotoon tarjoilulautaselle. Pursota piparkakkujen päälle vaniljakermaa. Asettele päälle toinen kerros piparkakkuja ja pursota vaniljakermaa päälle. Täytä vielä kolmas kerros samalla tavalla.
Koristele kakku karpaloilla ja tomusokerilla.
Laita kakku jääkaappiin ja anna keksien pehmentyä ainakin 3 tuntia ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.