Ainekset
Kermahyytelö
5 dl kahvikermaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Marjahyytelö
5 dl hyvin laimeaa punaista mehua
1 limetin raastettu kuori ja mehu
1 l tuoreita marjoja
1 1⁄2 dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
Mittaa kermahyytelön ainekset kattilaan, sekoita ja kiehauta. Anna jäähtyä ja lusikoi seos korkeisiin laseihin. Pane lasit jääkaappiin hyytymään.
Mittaa laimea mehu, limetin raastettu kuori ja mehu sekä hyytelösokeri kattilaan. Kiehauta ja anna jäähtyä. Sekoita marjat joukkoon, kun seos alkaa hyytyä. Lusikoi seos laseihin kermahyytelön päälle ja anna hyytyä jääkaapissa noin tunnin ajan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.