Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Kevyt ja raikas marjajälkiruoka rahkasta, valkuaisista ja tuoreesta mintusta.

4 annosta

35 minuuttia

Arviot (93 kpl)

Ainekset

2 dl punaisia viinimarjoja
2 kananmunanvalkuaista
½ dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 prk (250 g) rahkaa
1 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
Koristeluun
punaisia viinimarjoja
mintunlehtiä 

Ohjeet

Soseuta marjat. Vatkaa valkuaiset ja sokerit kovaksi vaahdoksi. Lisää rahka valkuaisvaahtoon hyvin sekoittaen. Lisää marjasose ja minttusilppu huolettomasti joukkoon.

Jaa seos annosmaljoihin. Pane jääkaappiin 15–30 minuutiksi ennen tarjoilua.

Koristele kokonaisilla marjoilla ja mintunlehdillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.