Kiisseli hillosta

Tee ylimääräisestä hillosta kiisseli jälkiruoaksi. Kokeile vaikkapa puolukka-, lakka-, mustikka- tai omenahilloa raikkaaseen kiisseliin.

10 min

Arviot (2 kpl)

Ainekset

3 dl puolukkahilloa tai muuta hilloa
6 dl vettä
3–4 rkl perunajauhoja
(Dansukker Taloussokeria tai Siro erikoishienoa sokeria)

Ohjeet

Mittaa hillo kattilaan tai kasariin yhdessä veden kanssa. Lisää joukkoon perunajauhot. Kuumenna koko ajan varovasti sekoittaen kiehumispisteeseen. Anna kiisselin pulpahtaa, mutta älä keitä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hilloa tai sokeria. Ripottele kiisselin pinnalle lopuksi hieman sokeria.

 

Tee itse hilloa: katso ohjeet

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.