Ainekset
(leivo 2 pohjaa)
Yksi pohja
4 munaa
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl karkeita vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
3 dl raparperihilloketta
2 dl kuohukermaa
200 g (vanilja)rahkaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kinuskikuorrutus
6 dl kuohukermaa
4 ½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
25 g leivontamargariinia
Koristeluun
esim. syötäviä kukkia
Ohjeet
1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää ne vaahtoon siivilän läpi varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla n. 7 min. Kumoa kypsä torttulevy leivinpaperin päälle. Leivo kaksi pohjaa.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka ja vaniljasokeri. Vatkaa tasaiseksi.
3. Nosta toinen pohjalevy tarjottimelle leivinpaperin päälle. Levitä pohjalevylle raparperihilloke ja päälle kermaseos. Nosta kansilevy täytteen päälle. Laita kylmään maustumaan.
4. Mittaa kerma ja sokeri pinnoitettuun kattilaan. Kiehauta. Jatka keittämistä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen n. 30 min. Lisää keittämisen loppuvaiheessa margariini. Kaada kinuski huolellisesti ohuena nauhana leivoslevyn päälle, myös reunoille. Kun kuorrutus on jäähtynyt, leikkaa levy leivoksiksi.
Raparperihilloke
1 l raparperipaloja (500 g)
2 ½ dl Dansukker Hillosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Mittaa raparperit ja sokeri kattilaan. Anna seoksen kiehua hiljalleen keskilämmöllä n. 10 min. Mausta hieman jäähtynyt hilloke vaniljasokerilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.