Ainekset
150 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 kananmunaa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 tl leivinjauhetta
Vuokaan
voita tai margariinia
1 dl hasselpähkinärouhetta
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
Täyte
2 dl ranskankermaa
3 kananmunaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1/2 l kirsikoita (kivet poistettuna)
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmunat. Yhdistä kuivat ainekset ja sekoita taikinaan.
Voitele 24 cm:n irtopohjavuoka. Sekoita keskenään pähkinärouhe ja sokeri ja ripottele vuokaan. Levitä taikina vuokaan. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 12 minuuttia.
Sekoita keskenään ranskankerma, kananmunat ja sokeri. Lisää kirsikat. Kaada täyte esipaistetulle pohjalle. Laske uunin lämpötila 175 asteeseen ja paista kakkua noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa. Koristele tomusokerilla.
Vinkki!
Kokeile täytteeseen muita hedelmiä tai marjoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!