Kirsikkatiramisu

Kirsikka-aikaan sopii tämäa muunneltu tiramisuohje, joka sisältää mascarponen lisäksi rahkaa.

4–6 hengelle

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 dl vahvaa kahvia
4 rkl Amaretto-likööriä
75–100 g Savoiardi-keksejä
4 munankeltuaista
1 1/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
300 g kirsikoita
250 g mascarponejuustoa
250 g maitorahkaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeluun
kaakaojauhetta

Ohjeet

Sekoita kahvi ja likööri. Pane keksit vuokaan ja tiputtele kahviseos niiden päälle. Anna seistä, kunnes kahviseos on imeytynyt kekseihin.

Kaada keltuaiset ja sokeri lasikulhoon ja pane kulho lämpimällä vedellä täytettyyn kattilaan. Keitä vatkaten, kunnes seos on saennut. Pane syrjään odottamaan.

Huuhtele kirsikat ja poista kivet. Kuivaa kirsikat talouspaperilla ja lisää ne munaseoksen joukkoon.

Sekoita keskenään mascarpone, maitorahka ja vaniljasokeri.

Levitä puolet mascarponeseoksesta keksien päälle. Levitä päälle kirsikka-munaseos ja sen jälkeen loput mascarponeseoksesta. Sirottele pinnalle kaakaojauhetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!