Ainekset
75 g voita
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl ruokasoodaa
3 dl erikoishienoja vehnäjauhoja
Ohjeet
Mittaa voi kattilaan ja keitä, kunnes pohjalle muodostuva sakka värjäytyy vaaleanruskeaksi (noin 8 minuuttia). Vahdi voin paahtumista välillä sekoitellen. Lisää kattilaan yksitellen loput aineet reseptissä luetellussa järjestyksessä.
Levitä taikina sormilla painellen pellille 20 x 22 cm kokoiseksi levyksi. Vedä viistosti levyn poikki haarukalla syviä uria.
Paista 200 asteessa noin 8 minuuttia, kunnes levy on saanut vaaleanruskean sävyn. Leikkaa levy saman tien suunnikkaan muotoisiksi paloiksi.
Resepti ja kuva: Kinuskikissa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.