Kolmen tähden mansikkahillo

Tähtianikset ja vaniljatanko maustavat mansikkahilloa, joka valmistuu helposti Hillosokerilla.

noin 1 l valmista hilloa

30 minuuttia

Arviot (44 kpl)

Ainekset

1 kg mansikoita
½ dl vettä
500 g Dansukker Hillosokeria
1 vaniljatanko avattuna ja raaputettuna
2–3 tähtianista

Ohjeet

1. Mittaa aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi kattilaa välillä ravistellen tai seosta kevyesti kauhalla sekoittaen. Keitä noin 10 minuuttia.

2. Jäähdytä 15 minuuttia ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä hilloa pari päivää jääkaapissa ennen käyttöä. Poista mausteet ja tarjoa hillo köyhien ritarien, lettujen, pannukakun tai keksien kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.