Ainekset
1 kg mansikoita
½ dl vettä
500 g Dansukker Hillosokeria
1 vaniljatanko avattuna ja raaputettuna
2–3 tähtianista
Ohjeet
1. Mittaa aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi kattilaa välillä ravistellen tai seosta kevyesti kauhalla sekoittaen. Keitä noin 10 minuuttia.
2. Jäähdytä 15 minuuttia ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä hilloa pari päivää jääkaapissa ennen käyttöä. Poista mausteet ja tarjoa hillo köyhien ritarien, lettujen, pannukakun tai keksien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.