Ainekset
Hilloke
500 g raparperia
1 rkl vettä
250 g Dansukker Hillosokeria
ripaus kuivattua minttua
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kiisseli
4 dl maitoa
4 dl (1 prk) kookosmaitoa
¾ dl maizena-maissitärkkelystä
1–1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Huuhtele raparperit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Laita raparperit kattilaan ja lisää joukkoon vesitilkka. Kiehauta ja lisää hillosokeri, minttu ja vaniljasokeri. Anna kiehua välillä sekoitellen, kunnes raparperi on pehmennyt. Jäähdytä.
Mittaa toiseen kattilaan maito, kookosmaito, maizena ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee. Keitä kolme minuuttia ja nosta kattila pois liedeltä.
Jaa kiisseli tarjoilukulhoihin ja jäähdytä. Tarjoa seuraksi raparperihilloketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.