Kurkkusäilyke

Kokonaiset avomaankurkut säilötään tähtianiksella, inkiväärillä ja valkosipulilla maustettuun liemeen.

1 iso purkki tai 2 keskikokoista

PT25M

25 minuuttia

Arviot (75 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg avomaankurkkuja
2 isoa sipulia renkaina
6 dl vettä
3 dl etikkaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
2 tähtianista
2 rkl tuoretta kuorittua inkivääriä lastuina
3–4 isoa valkosipulinkynttä
½ dl sitruunaverbenaa tai muuta tuoretta yrttiä
(1 rkl korianterin siemeniä)

Ohjeet

Huuhtele avomaankurkut. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.

Mittaa kaikki muut aineet paitsi kurkut kattilaan ja kiehauta.

Lisää kurkut ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.

Laita kurkut kuumennettuihin puhtaisiin purkkeihin ja sulje. Purkkeihin muodostuu tyhjiö ja kurkut säilyvät hyvänä kuukausia. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.