Ainekset
1 kg avomaankurkkuja
2 isoa sipulia renkaina
6 dl vettä
3 dl etikkaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
2 tähtianista
2 rkl tuoretta kuorittua inkivääriä lastuina
3–4 isoa valkosipulinkynttä
½ dl sitruunaverbenaa tai muuta tuoretta yrttiä
(1 rkl korianterin siemeniä)
Ohjeet
Huuhtele avomaankurkut. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Mittaa kaikki muut aineet paitsi kurkut kattilaan ja kiehauta.
Lisää kurkut ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
Laita kurkut kuumennettuihin puhtaisiin purkkeihin ja sulje. Purkkeihin muodostuu tyhjiö ja kurkut säilyvät hyvänä kuukausia. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.