Ainekset
400 g kuorittua kurpitsaa ilman siemeniä
50 g voita tai margariinia
3/4 dl vettä
3/4 dl valkoviinietikkaa
3/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
2 oksaa oreganoa
200 g fetajuustoa
50 g pähkinärouhetta
Ohjeet
Leikkaa kurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Sulata rasva pannulla ja lisää vesi, viinietikka, sokeri, inkivääri ja oregano. Keitä kurpitsaviipaleet liemessä napakan pehmeiksi (”al dente”). Jaa ne neljälle lautaselle. Paahda pähkinärouhe kuivalla paistinpannulla, jaa kurpitsoille ja murusta fetajuusto päälle. Pirskottele hieman keitinlientä pinnalle ja tarjoa hyvän leivän kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.