Ainekset
1 dl puuroriisiä
2 dl vettä
4 dl maitoa
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 tl hyvin pestyn luomusitruunan raastettua kuorta
1/2 sitruunan mehu
2 liivatelehteä + 1 rkl maitoa
2 dl kuohukermaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
3 dl puolukoita
2 rkl vettä
3/4 dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Mittaa riisi ja vesi kattilaan. Keitä, kunnes vesi on lähes kokonaan imeytynyt riisiin. Lisää maito ja jatka keittämistä, kunnes maito on imeytynyt riisiin. Lisää sokeri ja jäähdytä.
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen määrään kylmää vettä. Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla. Lisää joukkoon sitruunankuoriraaste ja sitruunamehu. Kuumenna 1 rkl maitoa kiehuvaksi esimerkiksi mikroaaltouunissa ja liuota vedestä puristetut liivatteet siihen. Lisää liivateneste kermavaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kermavaahto jäähtyneen puuron joukkoon.
Annostele seos halkaisijaltaan 18 cm irtopohjavuokaan tai leivosrenkaisiin ja nosta muutamaksi tunniksi kylmään hyytymään.
Mittaa kattilaan puolukat ja vesi, kiehauta. Lisää hillosokeri koko ajan hämmentäen. Anna kiehua miedolla lämmöllä viidestä kymmeneen minuuttiin.
Irrota vuoka/vuoat riisivanukkaan ympäriltä ja tarjoa puolukkahillon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.