Ainekset
6 l mansikoita
3 l keitettyä, kylmää vettä
60 g viinihappoa
8 dl Dansukker Taloussokeria mehulitraa kohti
3 maustemitallista natriumbentsoaattia
Ohjeet
1. Perkaa ja huuhtele marjat huolellisesti. Survo tai viipaloi marjat kulhoon.
2. Liuota viinihappo veteen ja kaada vesi marjojen päälle. Peitä kulho ja pane se kylmään paikkaan 24 tunniksi.
3. Kaada seos siiviläkankaalle ja anna valua sekoittamatta 30 minuuttia. Ota marjat talteen ja keitä niistä hilloa Hillosokerilla.
4. Mittaa mehu ja lisää sokeri. Hämmennä kunnes sokeri on sulanut. Kuori vaahto huolellisesti pois.
5. Liuota natriumbentsoaatti pieneen mehumäärään ja sekoita se sitten muun mehun joukkoon.
6. Pullota mehu puhtaisiin pulloihin. Täytä pullot piri pintaan. Sulje pullot. Säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.