Ainekset
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria tai Luomuruokosokeria
300 g lakkoja
3 dl vettä
Tarjoiluun
4–5 dl kivennäisvettä tai kuohuviiniä
Ohjeet
Mittaa sokeri, lakat ja vesi kattilaan. Pane kansi päälle, kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua mukavasti poreillen noin 10 minuuttia. Jäähdytä ja siivilöi.
Kaada puoli desiä mehua viinilaseihin ja kylmä, kupliva neste päälle juuri ennen tarjoilua.
Voit viimeistellä juomat jääpaloilla.
Vinkki!
Mehu säilyy jääkaapissa viikon.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.