Lakkajäädyke

Helpon lakkajäädykkeen ohje. Käytä tuoreita tai pakastettuja, sulatettuja lakkoja. Mikäli siemenet häiritsevät, voit pusertaa lakat tiiviin siivilän läpi.

8 –10 annosta

PT10M

15 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (33 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 kananmunaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
5 dl kuohukermaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
150 g lakkoja

Ohjeet

Näin teet lakkajäädykkeen:

 

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon vaniljasokeri ja lakat. Kääntele sekaisin.

Kaada jäädyke- tai kakkuvuokaan ja laita pakastimeen mielellään yön yli.

Ota jäädyke sulamaan hetki ennen tarjoilua. Kumoa ja koristele halutessasi lakoilla.

Vinkki!
Voit valmistaa jäädykkeen pakastimeen jo vaikka viikkoa ennen juhlahetkeä

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.