Ainekset
1 rs (200 g) kirsikkatomaatteja
2 ruukkua rucolasalaattia
4 isoa perunaa pestynä
2 punasipulia lohkottuina
2 rkl ruokaöljyä
1–2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
suolaa, rouhittua mustapippuria
Ohjeet
Halkaise kirsikkatomaatit, leikkaa rucolat ruukuista ja lohko perunat. Kuumenna ruokaöljy paistinpannussa ja lisää perunalohkot pannuun. Paista miedolla lämmöllä melkein kypsiksi. Sekoita sipulilohkot joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa. Nosta pannu pois liedeltä. Sekoita sokeri joukkoon. Lisää kirsikkatomaatit ja rucola. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa paistin, pihvien tai riistan kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.