Ainekset
200 g lehtikaalia
2 valkosipulinkynttä
1/2 punainen chilipaprika hienonnettuna
3/4 dl sitruunalla maustettua öljyä
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
Ohjeet
Huuhtele lehtikaali hyvin ja taputtele lehdet kuiviksi keittiöpyyhkeiden välissä. Poista kovat lehtiruodit ja leikkaa lehdet sopiviksi suupaloiksi.
Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika. Sekoita ne sitruunalla maustetun öljyn joukkoon. Lisää fariinisokeri, mustapippuria myllystä ja ripaus suolaa.
Sekoita ainekset keskenään ja levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 150-asteisessa uunissa 10–20 minuuttia välillä käännellen. Ota pois uunista, kun ovat rapeita.
Tarjoa napostelupalana.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.