Ainekset
1 iso sipuli
2 rkl voita, margariinia tai rypsiöljyä
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
400 g nauta-sikajauhelihaa
1/3 tl suolaa
1 ½ l vettä
400 g makaronia
1/2 tl suolaa
7 dl maitoa
3 munaa
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä maun mukaan
Ohjeet
Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna rasva pannulla ja lisää joukkoon sipuli ja ruokokidesokeri. Kääntele, kunnes sipulit karamellisoituvat. Lisää nauta-sikajauheliha ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla ja nosta sivuun.
Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä ja valuta.
Sekoita maito, munat ja mausteet.
Kaada jauheliha ja makaronit reunalliseen uunivuokaan ja sekoita. Kaada joukkoon muna-maito.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 40–50 minuuttia tai kunnes ruoka on hyytynyt ja kauniin värinen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.