Ainekset
Isoja vaahtokarkkeja
Suolatikkuja
Pala porkkanaa
Pala suklaata
Cocktailtikku
Kaakao
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 ½ dl maitoa
2 rkl kermavaahtoa
Ohjeet
Yhdistä vaahtokarkit cocktailtikulla toisiinsa, paina suolatikut raajoiksi, porkkananpala nenäksi ja piirrä kasvot ja napit sulatetulla suklaalla.
Mittaa maito kasariin. Vatkaa kaakao ja sokeri tai siirappi joukkoon, kuumenna lähes kiehuvaksi sekoitellen. Kaada mukiin, pyöräytä kermavaahto joukkoon ja koristele lumiukolla. Nauti heti.
Vinkki!
Voit myös tehdä kaakaon suoraan mukiin ja kuumentaa mikrossa.
Vinkki!
Ainekset tuhtiin suklaiseen kaakaoon:
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
4–5 palaa tummaa suklaata
2 ½ dl maitoa
¾ dl kermavaahtoa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.